sábado, 31 de mayo de 2014

El CZFB posa a la venda la Torre Telefónica de Barcelona

OPERACIÓ IMMOBILIÀRIA


L'organisme obre un procés de subhasta amb un preu mínim de 98,5 milions d'euros


MAX JIMÉNEZ BOTÍAS / Barcelona
DIVENDRES, 30 DE MAIG DEL 2014 - 13.31 H
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha obertel procés de subhasta de l'edifici Torre Telefónica, situat a la zona de Fòrum de Barcelona. El Consorci obre un procés de subhasta pública amb preu a l'alça, amb un mínim de 98,5 milions d'euros. L'edifici és un projecte clau en mà per albergar la seu l'operadora a Catalunya.
L'edifici d'oficines està lligat a Telefónica fins al 2060, un contracte de lloguer que se subrogarà el comprador d'aquesta torre singular de 24 plantes amb 34.000 metres quadrats construïts, dels quals més de 8.600 metres estan sota rasant.
El CZF ha acordat amb l'Ajuntament de Barcelona la compra de la propietat del solar sobre el qual s'assenta la torre i on va construir l'edifici mitjançant fins i tot dret públic de superfície.
Les ofertes d'adquisició es podran presentar fins al 26 de juny davant el registre del Consorci. La mesa de contractació es farà a les oficines del Consorci el dia 30 de juny, quan s'avaluaran les ofertes presentades d'acord amb els criteris de l'oferta econòmica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario