sábado, 31 de mayo de 2014

Ingressa a la presó un dels detinguts en els disturbis de dimecres en Can Vies

EPISODIS VIOLENTS A SANTS


El nombre d'arrestats en els quatre dies de protestes pel desallotjament i posterior enderrocament parcial de la casa ocupada és de 61

Protesta d'aquest divendres a la Ciutat de la Justícia per demanar la llibertat dels detinguts durant les protestes de Can Vies.
ACN / Laura Fíguls
Protesta d'aquest divendres a la Ciutat de la Justícia per demanar la llibertat dels detinguts durant les protestes de Can Vies.
J. G. ALBALAT / Barcelona
DIVENDRES, 30 DE MAIG DEL 2014 - 21.59 H
El jutjat de guàrdia de Barcelona ha decretat avui divendres l'ingrés apresó d'un dels detinguts en els disturbis que van tenir lloc dimecres en el desallotjament de Can Vies. Es tracta del primerempresonat dels més de mig centenar de detinguts durant elsquatre dies de disturbis a Sants. L'home té 30 anys, és auxiliar d'infermeria i pertany a una colla de bastoners.
El nombre de detinguts en els quatre dies de protestes pel desallotjament i posterior enderrocament parcial de la casa ocupada de Can Vies, al barri de Sants de Barcelona, s'eleva a 61, dels quals23 ho han estat aquest dijous a la nit. Estan acusats de delictes de desordres públics, atemptats contra l'autoritat, desobediència civil i danys a immobles públics. La Fiscalia de Barcelona ha demanat per als que quedin en llibertat la prohibició d'assistir a manifestacions.
A un dels detinguts se l'acusa també d'agressions a un mosso. Per la seva part, un dels ferits en les càrregues policials ha presentat avui una querella contra els Mossos per les lesions que va patir en una orella per un cop de porra. Els advocats dels arrestats han anunciat que s'estan preparant més denúncies.
Fonts jurídiques han informat que una vintena de detinguts han passat avui a disposició del jutge de guàrdia a la Ciutat de la Jústicia. Està previst que demà, dissabte, ho facin més. Aquest divendres s'han concentrat més d'un centenar de persones en solidaritat amb els detinguts.
TEMES

No hay comentarios:

Publicar un comentario