viernes, 30 de mayo de 2014

TMB atura l’enderroc de Can Vies atenent la petició de les entitatsimatge titol
Actualitzat el 30.05.2014 a les 14:31

Transports Metropolitans de Barcelona ha aturat l'enderroc de Can Vies aquest matí com a resposta a la petició que van fer ahir representants de la FAVB i del Centre Social de Sants. Un gest que vol afavorir el diàleg amb els col·lectius de Can Vies, que ja han afirmat que no negociaran. El consistori ha condemnat la violència als carrers i ha demanat que les protestes siguin pacífiques.
Segons informa el comunicat, es farà un perímetre de protecció a la finca de Can Vies, situada al carrer dels Jocs Florals, 40-42, per evitar qualsevol risc per a les persones.
A més, el consistori ha reiterat la voluntat de negociar per resoldre el conflicte que s’ha generat a Sants arran del desallotjament i ha demanat als col·lectius de Can Vies que tinguin predisposició al diàleg. Segons el govern, “és possible trobar solucions si tothom hi posa de la seva part” i afirma que “hi ha alternatives positives per garantir la continuïtat de les activitats de Can Vies”.
Per contra, la plataforma Can Vies ha repetit aquest matí que no dialogarà amb el consistori ja que, segons el col·lectiu, la negociació es va acabar quan es va enderrocar l’edifici
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario