Una manifestació antifeixista va recórrer els principals carrers de la capital de la Plana el passat dissabte. El moment de tensió es va viure davant la seu de Democracia Nacional, on les manifestants van arraconar els ultres presents dins del local
La manifestació també va recordar a les víctimes del feixisme Lucrecia Perez, Guillem Agulló i Carlos Palomino
 
BAF
MAR FADRÍ21/11/2016

https://directa.cat/actualitat/centenars-de-persones-sencaputxen-contra-feixisme-castello
Com cada any des de fa una dècada, pels volts del 20-N, les militants antifeixistes de la capital de la Plana ixen als carrers per "combatre el feixisme i estendre el sentiment antifeixista als barris i carrers de la ciutat". Dissabte passat, 19 de novembre, el lema utilitzat des de l'organització -les Brigades Antifeixistes (BAF)- va ser "Encaputxa't per donar la cara", en protesta "contra l'aplicació de la Llei Mordassa i la consegüent limitació dels drets de les persones a manifestar-se lliurement sense por a ser reprimides per part de l'Estat".
Després d'un intercanvi d'insults i el llançament d'alguns objectes cap a la seu del partit feixista arribarien els furgons de la Unitat d'Intervenció Policial 
La tensió va arribar quan la marxa -que va aplegar al voltant de mig miler de persones- va passar per davant del carrer Aparici Guijarro, on s'ubica "La Reconquista", seu del partit ultradretà Democracia Nacional. Allà, una vintena de neonazis esperaven a la manifestació armats amb bats i destrals. L'arribada de la nombrosa marxa va provocar que el grup de feixistes haguera de recular fins a amagar-se dins del centre, on els acompanyaven dos agents de paisà de la Policia Nacional espanyola. Després d'un intercanvi d'insults i el llançament d'alguns objectes cap a la seu del partit -presidit a Castelló per Juan Sales- arribarien els furgons de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP), que van fer que les manifestants abandonaren la protesta davant del centre i continuaren amb el recorregut de la marxa.
La manifestació, que va continuar amb normalitat, també va recordar a les víctimes del feixisme Lucrecia Perez, Guillem Agulló i Carlos Palomino, a banda de mostrar solidaritat amb "totes les preses polítiques i amb totes aquelles persones que pateixen la repressió per fer front al feixisme". L'acte va acabar amb la lectura d'un comunicat a la plaça de l'Ereta i una nit de concerts al centre social La Cosa Nostra. Des de les BAF es va valorar molt positivament la jornada, i es considera que cada presència de l'extrema dreta als carrers ha de ser contestada: "no hem de permetre'ls eixir al carrer. No podem esperar res d'unes institucions que protegeixen i emparen a l'extrema dreta. La solució està en les nostres mans, organitzant-nos i responent en tots els barris, plantant cara al feixisme amb contundència i autodefensa i lluitant contra ell de totes les maneres possibles".