domingo, 27 de noviembre de 2016

Dones Juristes difonen un manifest contra la supressió de determinats jutjats de violència sobre la dona de Catalunya

DESLOCALITZACIÓ DELS JUTJATS DE VIOLÈNCIA SOBRE LA DONA

A Ponent, les organitzacions Grup de Dones de Lleida, La Segarrenca, Marea Lila i Dona Pas estan recollint signatures per evitar la supressió dels Jutjats de Balaguer i Cervera.

 http://www.llibertat.cat/2016/11/dones-juristes-difonen-un-manifest-contra-la-supressio-de-determinats-jutjats-de-violencia-sobre-la-36957

25/11/2016 Gènere


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fet una proposta al govern de l’estat perquè canviï la demarcació i planta judicial i suprimeixi diversos jutjats de violència sobre la dona d’arreu el territori català, que cedirien las competència a altres jutjats.
Davant d'aquesta possible situació, Dones Juristes fa uns dies van emetre un Manifest per dir No aquest nou atac als drets de les dones, contra les retallades i la deslocalització dels Jutjats de Violència sobre la Dona.
Concretament, perdrien les competències de violència els següents jutjats de Catalunya:
Demarcació de Barcelona:
Arenys de Mar, Berga, Cerdanyola del Vallès, Cornellà del Llobregat, El Prat del Llobregat, Esplugues del Llobregat, Igualada, L’Hospitalet del Llobregat, Martorell, Mollet, Rubí, Sant Boi del Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.
Demarcació de Girona
Blanes, Figueres, La Bisbal de l’Empordà, Olot, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners.
Demarcació de Lleida
Balaguer i Cervera
Demarcació de Tarragona
Falset, El Vendrell, Gandesa, Reus, Tortosa i Valls.

Recollida de signatures a les Terres de Ponent
A Ponent, les organitzacions Grup de Dones de Lleida, La Segarrenca, Marea Lila i Dona Pas estan recollint signatures per evitar la supressió dels Jutjats de Balaguer i Cervera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario