lunes, 28 de noviembre de 2016

Els treballadors de la neteja de l'aeroport del Prat fan cinc dies de vaga


 Reclamen que la nova concessionària no modifiqui les condicions laborals de la plantilla després de fer-se amb el servei amb una rebaixa d'1,5 milions d'euros

 | 28/11/2016 a les 14:36h   ww.naciodigital.cat/noticia/120622/treballadors/neteja/aeroport/prat/fan/cinc/dies/vaga
Els 350 treballadors de Valoriza (Grup Sacyr), l'empresa encarregada de la neteja a l'aeroport del Prat, fan aquest dilluns el primer dels cinc dies de vaga previstos aquesta setmana per reclamar que la concessionària no els modifiqui les condicions laborals. Els treballadors, que aquest matí s'han manifestat a les dues terminals de l'aeròdrom, denuncien que després de fer-se amb el servei amb una rebaixa d'1,5 milions d'euros, ara l'empresa "els vol fer pagar" aquesta oferta a la baixa davant la impossibilitat de complir amb les despeses de personal. Així, afegeixen, via article 41 de modificació substancial de les condicions laborals, l'empresa els ha modificat el quadre horari, no els permet fer vacances els mesos de juliol i agost com fins ara i no els vol pagar els festius treballats, entre d'altres punts.

Els sindicats critiquen que "un cop més" AENA ha acceptat que una empresa faci una "oferta temerària" per després treure-li millores laborals als seus treballadors i treballadores.

Si l'empresa no accepta les seves reivindicacions, els treballadors mantindran la vaga fins divendres quan hi ha prevista una gran concentració a la plaça de la terminal 1.

Les fotos són de Josep Bassas, periodista de BTV.
 


Mostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al TwitterMostra la imatge al Twitter
Vaga treballadors de neteja a l'aeroport del Prat. Denuncien pitjors condicions laborals des del gener @BTV_radio
(Mostra el teu compromís amb e

No hay comentarios:

Publicar un comentario