viernes, 17 de febrero de 2017

UN PAÍS EN LLUITA: DAVANT EL CERCLE DE SALUT VOLEM METGES NO MERCADERS!!!!

ww.mareablanca.cat/un-pais-en-lluita-davant-el-cercle-de-salut-volem-metges-no-mercaders/Avui s’ha presentat oficialment el Cercle de Salut, enmig de les protestes de tots aquells que defensem una sanitat universal i gratuitat, de qualitat i 100% pública. El Cercle de Salut  es defineix com un “fòrum de debat i reflexió que té per objectiu millorar el sistema sanitari de Catalunya des de la independència respecte a les organitzacions polítiques i l’Administració Pública, el rigor en l’anàlisi i la utilització de dades objectives, i la transversalitat, animant persones i entitats de diferent naturalesa a adherir-s’hi”. Doncs no ens hi trobaran….. ni a nosaltres ni a molts més.
Les més de cent persones que s’han manifestat avui en contra d’aquesta  institució tenen prou mutius per fer-ho. Ho podem llegir al manifest dels Iauioflautes publicat avui matetix  FORA INTERESSOS PRIVATS DE LA SANITAT PUBLICA . O el mateix article Un sistema de salut sense apriorismes  impulsat per Acampada Mar, Tancada Clínic i la Paicam , el que van escriure els companys Andreu i Rosa de Sabadell al nostre blog  El cercle de salut o l’ànima pública al diable ….. i n’hi han més….
Avui la ciutadania empoderada ha fet palesa la seva oposició a una entitat darerra la que s’amaguen els interessos privats i particulars d’uns quants enfront de l’interés general d’una societat, dún país , d’un poble , d’aquells que prefereixen mercantilitzart la salut a preservar un dret fonamental de totes les persones.
Seguirem al carrer , als centres de treball  lluitant.
Us afegim un inicial resum de premsa de l’acte d’avui:No hay comentarios:

Publicar un comentario