lunes, 17 de abril de 2017

Podem treu el carrer el Tramabús per denunciar les relacions de poder a Espanya


El partit morat ha presentat aquest autobús que circularà per Madrid pintat amb les cares de González, Aznar, Pujol, Aguirre, Bárcenas i altres personatges de PP i PSOE
Redacció  

0
El Tramabús de Podem aquest dilluns a Madrid (EFE)
El Tramabús de Podem aquest dilluns a Madrid (EFE)
http://www.ccma.cat/324/podem-treu-el-carrer-el-tramabus-per-denunciar-les-relacions-de-poder-a-espanya/noticia/2783767/
Pablo Iglesias, Irene Montero i altres líders de Podem circulen aquest dilluns per Madrid en el que han anomenat Tramabús. És un autobús en què han pintat les cares de polítics comFelipe GonzálezJosé María AznarEsperanza Aguirre i Jordi Pujol, a més de les de personatges com l'extresorer del PP Luis Bárcenas, l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesai l'expresident de la CEOE Gerardo Díaz Ferrán.
Amb aquest autobús Podem vol "desenmascarar la trama", i ho vol fer amb un recorregut pels llocs de Madrid que consideren claus per "entendre com funcionen les relacions de poder a Espanya." A l'autobús només hi ha escrita una paraula, Tramabús, que acompanya les cares dels polítics i empresaris. També hi ha un dibuix d'un telèfon mòbil amb els famosos missatges entre Rajoy i Bárcenas.


El Tramabús no tindrà problemes per circular
Aquesta campanya, en un format que sembla clarament inspirat per la que va engegar l'organització Hazte Oír contra la transsexualitat, no tindrà problemes per dur-se a terme. Almenys és el que han afirmat fonts de l'Ajuntament de la capital d'Espanya, que han assegurat que no contravé l'ordenança de publicitat exterior.

El PP respon atacant directament Pablo Iglesias
El PP de la Comunitat de Madrid s'ha donat per al·ludit pel Tramabús, i ha publicat un tuit amb un autobús tractat amb photoshop amb dues declaracions que atribueixen a Pablo Iglesias: "L'assotaria fins que sagnés". "Sóc marxista convertit en psicòpata":
Mostra la imatge al Twitter
También nos hemos encontrado en la red el  de Pablo Iglesias. Mirad👇Segons sembla, són dues frases que va escriure Iglesias al 2014 en una conversa pujada de to i utilitzant humor sarcàstic amb Juan Pablo Monedero a la xarxa social Telegram. Iglesias es referia a la presentadora de televisió Mariló Montero.

No hay comentarios:

Publicar un comentario