lunes, 15 de mayo de 2017

Concentració a SMATSA Sabadell contra els impagaments i l’assetjament

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article12448#.WRmvuOWLTIU
divendres 12 de maig de 2017 / Comunicats / 
El divendres dia 12 de maig a les 10h, les companyes del Sindicat de Neteja de Sabadell han realitzat una concentració davant de l’empresa SMATSA (empresa concessionària de la neteja a Sabadell).
La concentració venia motivada pel conflicte actual que existeix a l’empresa, en vies d’intervenció per part de l’Ajuntament de Sabadell, el qual està repercutint greument, especialment entre els nostres afiliats, i en les condicions i drets aconseguits per els i les treballadores.
D’una banda, l’impagament dels endarreriments del 2016, el qual considerem un altre greuge contra les treballadores i una mesura de pressió de l’empresa contra la plantilla.
De l’altra, el constant assetjament que estan rebent les nostres companyes de CGT per part de l’empresa i altres sindicats, arribant a casos extrems.
Per això, demanem el suport a la CGT per fer costat als nostres companys de neteja de CGT Sabadell, perquè si ens toquen a un ens toquen a totes. I perquè davant dels atacs de l’empresa, respondrem lluitant.
Federació Local de la CGT de Sabadell
https://twitter.com/cgtsabadell


No hay comentarios:

Publicar un comentario