jueves, 18 de mayo de 2017

Domènech diu que hi ha "una col·laboració necessària" entre el PP i el PDeCAT que "fa pudor"

 
http://elmon.cat/noticia/201106/domenech-diu-que-hi-ha-una-collaboracio-necessaria-entre-el-pp-i-el-pdecat-que-fa-pudor
El coordinador general dels comuns, Xavier Domènech ACN
 
El diputat i líder d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha dit aquest dijous que existeix una “col·laboració necessària” entre el PP i el PDeCAT que “fa pudor” en relació a la posició dels dos partits en el cas Palau i el decret de l’estiba.

Domènech ha suggerit que existeix una relació entre la posició del PDeCAT pel que fa a la votació del decret de l’estiba i l’absència del PP a la reunió del consorci del Palau de al Música Catalana divendres passat on s’havia de decidir personar-se com acusació contra CDC.

“En aquella votació clau, el PP va desaparèixer, no va estar present i és cert que aquesta setmana el PDeCAT també s’absté en la votació del decret de l’estiba”, ha dit Domènech.

No sabem si hi ha correlació directe de causa i efecte, però el ministre del PP no ens ha explicat els motius pels quals va estar absent de la reunió del consorci del Palau”, ha explicat el diputat de En Comú Podem.

Domènech ha insistit que “hi ha dos fets en què ha hi ha una col·laboració necessària del PP a favor de CDC i una de CDC a favor del PP”.

El diputat català ha assenyalat que “seria molt greu” que el PP utilitzés la corrupció com una “moneda de canvi” per la “precarització de la situació laboral dels treballadors”. Seria “el súmmum de les pràctiques antidemocràtiques”, ha afegit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario