miércoles, 3 de mayo de 2017

GALERÍA DE IMAGÉNES 1 DE MAYO DE 2017

#ORGULLDECLASSE1M JUNTES VENCEREM


A la cita han assistit diferents lluites obreres, com les Kellys, la gent de l’estiba, el servei d’atenció domiciliària (SAD), l’assemblea groga, la plataforma contra el TTIPCETA , Papers per Tothom, el col.lectiuElite Taxi, la Marea Pensionista i la Marea Blanca, Marea Bàsica i sindicats com Co.basla IAC i el Sindicat Ferroviari, i també nombroses organitzacions polítiques.
Durant la manifestació s’ha posat sobre la taula, lluitar contra el masclisme, també s’ha recordat als sindicalistes empresonats com l’Alfon, en Bodalo o el Sidil. També als que són assassinats arreu del món i a totes les companyes que moren als anomenats accidents laborals.
Hi ha haguts moments molt emotius amb la presència de refugiades, de fet una de les consignes més corejada ha estat “Nativa o estrangera, la mateixa classe obrera
Aquesta manifestació arriba després de la multitudinària assemblea de dissabte, on es va acordar anar cap a la consecució d’una carta catalana de drets socials. A la vegada s’emmarca en un període de lluita que culminarà el 27M a Madrid.
Ja s’estan organitzant autobusos. #FemForalaMafia
Pa, Sostre, Treball, Igualtat i Autodeterminació.
          
Comparteix!Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario