martes, 9 de mayo de 2017

LA UNIO EUROPEA EN LA CRUÏLLA

Mostrando 3º JORNADA UE_Web.jpgATTAC Acordem estem portan a terme el cicle d'actes LA UNIÓ EUROPEA EN LA CRUÏLLA amb la intenció de divulgar i debatre els problemes actuals i les alternatives de futur d'aquesta Unió. Després d'haver fet ja dues jornades (la primera sobre els aspectes econòmics, monetaris i democràtics i la segona sobre immigració i refugi) ara en proposem una tercera sobre medi ambient i canvi climàtic.
El deteriorament mediambiental i el canvi climàtic (realitat ineluctable a pesar de que el segueixen negant alguns irresponsables al servei del complex industrial-financer petrolier) són aspectes que condicionen de manera fonamental el tipus de creixement econòmic que els europeus ens podem permetre en el futur, i inclús si ens en podem permetre cap. Front a això, la UE ha aportat unes solucions insuficients (a pesar del voluntarisme d'algunes normatives i directives), degut a estar condicionada per el model econòmic neoliberal en el que es basa.
Per a tractar aquests temes, comptarem amb Pablo Cotarelo, Esther Vivas, RIcard Bellera, Llorenç Planagumà, Sònia Garcia i un representant del moviment Ciutats en Transició, tots ells coneixedors de la problemàtica i/o militants de moviments socials que proposen crítiques i alternatives a les politiques actuals. 
Us esperem a tots el dissabte 20 de maig a partir de les 9:30 al Centre Cívic La Sedeta (al que agraïm la seva colaboració), l'entrada és lliure.


No hay comentarios:

Publicar un comentario