viernes, 12 de mayo de 2017

Les Marees Blanques al Congrés dels Diputats presenten 38 mesures imprescindibles

https://dempeusperlasalut.wordpress.com/


Rate This

“A través de los recortes se ha abierto la puerta al mercantilismo de la salud, asimismo se ha acrecentado el dolor social por el colapso hospitalario, las listas de espera, la deriva de la atención primaria y hospitalaria y la ausencia de la prevención y promoción de la salud. Esperemos que en el hemiciclo se potencie el eco de los puntos del documento para responder a las necesidades sociales de sanidad y salud, imprescindibles en nuestro Sistema Público Sanitario y de Salud público, universal, equitativo, de calidad y digno”
Aquesta es la petició  que les Marees Blanques de tot l’estat espanyol  han dirigit a la classe política, presentant al  Congrés dels Diputats el document de Barcelona, que conté els 38 punts que conjuntament totes i tots defensem. Punts que no poden ser objecte de negociació. El  document es fruit de la Tercera Coordinadora Estatal de Mareas Blancas que va tenir lloc a Barcelona el passat mes de gener. Finalment i després de la Cuarta asamblea s’ha presentat .
En que quedarà tot plegat? De moment hem posat sobre la taula una problemàtica comuna, que amb especialitats, en afecta a tots: la vulneració del dret a la salut,  el desballestament del sistema sanitari públic i els procesos de privatització.
De la revista  de premsa  en podem destacar :


Publicado en Ley 15/97Real Decreto-Ley 16/2012sanidad pública | Etiquetado  | Deja un comentario

No hay comentarios:

Publicar un comentario