miércoles, 24 de mayo de 2017

Marea Pensionista de Sabadell va sortir al carrer el passat 20 de maigAquest dissabte 20 de maig, la Marea Pensionista Sabadell hem sortit, per primer cop, als carrers de Sabadell en defensa del sistema públic de pensions.
La concentració ha aglutinat al voltant de 200 persones de totes les edats a la plaça de l’ajuntament i nombrosos sindicats, moviments socials i organitzacions polítiques (Corrent Roig, Co.Bas, IU, ICV, Iaioflautes, Podemos, 15M, MES, Marees pensionistes, Marxes de la Dignitat Vallès…), amb una demanda central molt clara: “les pensions són un dret, no un negoci; defensem les pensions públiques!”.
L’acte tenia com a objectiu sortir al carrer i entregar una moció a l’ajuntament per tal que aquest, es posicioni a favor de les demandes principals de la Marea Pensionista (pensió mínima de 1080€, pensions com a part dels pressupostos generals de l’Estat, igualtat de les pensions d’homes i dones, no a la privatització de les pensions…).
Amb el manifest final hem acabat cridant a participar a la manifestació del proper 27M convocada per les Marxes de la Dignitat, una plataforma unitària de lluita que aglutina a diversos moviments socials, partits polítics i sindicats alternatius. Des de la Marea Pensionista ens sumem a la convocatòria de les Marxes de la Dignitat i cridem a activistes, treballadors/es, estudiants, pensionistes i al conjunt de la classe treballadora a construir una mobilització unitària per fer fora al govern corrupte del PP i fer-los fora a tots!
Ha estat tot un èxit!
Seguim construint la Marea Pensionista Sabadell!
DEFENSEM LES PENSIONS PÚBLIQUES!

Imatge inserida 4Imatge inserida 3Imatge inserida 2Imatge inserida 1

No hay comentarios:

Publicar un comentario