sábado, 10 de junio de 2017

12 juny AL BROGGI CONCENTRACIÓ PER UNA SANITAT PÚBLICA, UNIVERSAL, GRATUITA I DE QUALITAT

http://www.mareablanca.cat/event/al-broggi-concentracio-per-una-sanitat-publica-universal-gratuita-i-de-qualitat/

juny 12 @ 11:00 - 12:00

La Marea Blanca de Sant Joan Despí, una de les nombroses plataformes nascudes fa poc, convoca als veïns i veïnes de Sant Joan Despí i municipis del voltant a una concentració davant les portes de l’Hospital Moisess Broggi de Sant Joan Despí el proper dilluns 12 de juny a les 11 hores.
Pre que creiem tots i totes en una sanitat pública, universal i de qualitat, la plataforma fa unacrida a la ciutadania a fi que s’empoderi i surti al carrer en defensa delsseus drets que tant han costat guanyar i defensar.
La voluntat de sectors empressarials de fer negoci amb un dret fonamental com el lasalut convertint-la n mercaderioa i objecte de consum no es cap novetat . Catalunya n’es un bon exemple de que portem anys i anys patint-ho. Però no cal aturar-se sinó lluitar comel proper dilluns amb la gent de la Marea Blanca de Sant Joan Despí.
Només resta des de la Marea Blanca de Cataklunyadona soport i de ben segur que els companys i companyes dilluns estaran acompanyats d’activistes de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, El Prat, Viladecans , i de tot el Baix Llobregat  per que mai lluitarem sols!!”


No hay comentarios:

Publicar un comentario