sábado, 10 de junio de 2017

14 juny TAULA RODONA : LA SALUT PÚBLICA A TERRASSA


http://www.mareablanca.cat/event/al-broggi-concentracio-per-una-sanitat-publica-universal-gratuita-i-de-qualitat/

juny 14 @ 19:00 - 21:00

Que passa a l’Hospital de Terrassa, a la Mútua de Terrasa i CAPS de la ciutat? Per qué al CAP Sant Llàtzer hi ha persones sense metge de capçalera assignat?  Que té a veure l’Ajuntament de Terrassa amb la Fundació Sant Llàtzer? Qui hi ha darrera de la Fundació Mútua de Terrassa?

Aquestes preguntes i altres que de ben segur sorgiran,  esperem que es respongui el proper dia 14 de juny a les 19 hores en una Taula Rodona organitzada pel Consell d’Entitats d’Acció Ciutadana amb un títol clar i evint : “La Salut a Terrassa”.

A dos dels ponents els coneixem be. Per una banda Xavier Lleó, metge, vicepresident del Sindicat de Metges i tot un referent en l’anàlisis del model sanitari català. Per altre banda  la companya Nuria Martí, infermera, veterana sindicalista i activista de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa. La tercera persona serà un o una representant del CAP de Can Vidalet, embrió del moviment Rebelion Primaria i causant del manifests Enfortim Primària.

L’acte tindrà lloc a la Sala Joaquim Cardellach a la seu dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, Carrer del Teatre 2.

Un bon lloc per a un acte imprescindible


No hay comentarios:

Publicar un comentario