miércoles, 28 de junio de 2017

CATAC-CTS es manifesta frontalment en contra de l'avantprojecte d'harmonització de la gestió de l'assistència sanitària

Resultado de imagen de http://www.catacctsiac.cat/

CATACCTS es manifesta frontalment en contra de l’avantprojecte d’harmonització de la gestió de l’assistència sanitària
Ja és hora de dir amb claredat que el Conseller Comin ens ha traït. Per què diem que ens ha traït?. 

Sota un programa propagandístic, fruit de la millor comparsa, ens ha volgut vendre que lluitava per la sanitat pública i que fugia d’altres sistemes de gestió. Pla d’estabilitat, nou funcionament de l’atenció primària, increment de pressupost de personal..., tot una farsa, fruit del millor xerraire. Ara, amb el nou avantprojecte ens vol vendre el benefici de les entitats d’economia social i la diversitat de formes de gestió de la nostra sanitat, com a un benefici per a tota la ciutadania. El Sr. Comin vol continuar amb la fragmentació de la sanitat catalana, el famós model català de gestió de la sanitat, i donar-li una empenta més. Vol donar cobertura legal a l’actual model sanitari català, obviant els casos de corrupció que ha comportat.
Vol que als centres públics es pugui portar a terme sanitat privada. És a dir, a la mateixa consulta el que pagui serà atès abans que la persona que vagi mitjançant la seguretat social. Vol crear una sanitat pública de beneficència per donar negoci als gestors amics.
Vol camuflar l’esternalització i privatització de serveis amb el nom d’economia social. Vol aprofundir en el model EBAs de l’atenció primària, pel qual els seus gestors, treballadors i treballadores que s’associen per gestionar els centres, es reparteixen beneficis a costa de la nostra salut.
Tot això sense tenir en compte ni la opinió ni la participació de la ciutadania, ni la més mínima democràcia, paraula que el Govern pronuncia a diari però que no la practica.
Sr. Comin, nosaltres no creiem en la seva paraula ni en el seu programa de propaganda, creiem en el seus actes, i per això diem ben clar que ens ha traït.

CATACCTS lluitarà contra aquest avantprojecte i farem tot el que calgui per tal de que no sigui aprovat. La nostra salut no pot ser el seu negoci

http://www.catacctsiac.cat/docs_observatori/fulls_info/20170626_contra_projecte_comin.pdf


No hay comentarios:

Publicar un comentario